معرفی و فروش کتاب

معرفی و فروش کتاب

شما می توانید کتاب های عمومی و دانشگاهی رو از ماتهیه کنید
معرفی و فروش کتاب

معرفی و فروش کتاب

شما می توانید کتاب های عمومی و دانشگاهی رو از ماتهیه کنید

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ بخش 3

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ

پس از مدّتی شروع به مطالعه کتاب هایی (زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ)در حوزه های رفتاردرمانی کردم. یکی از مسائلی که در رویکرد رفتاردرمانی تأکید مؤکد بر آن میشود تغییر سریع و عینی مشکل است. من پس از آشنایی با این رویکرد احساس آرامش بهتری داشتم زیرا به جای اینکه شخصی منفعل باشم می توانستم نقش فعال و مثمر ثمری در درمان بیماران ایفا کنم.
رفتاردرمانی مشکلات را در چارچوبی مشخص برای ما تبیین می کند و سپس تکنیک‌هایی را برای رفع این مشکلات ارائه می دهد. این تکنیکها که بسیار دقیق، تأثیرگذار و کاربردی هستند در بسیاری از کتاب های (زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ )رفتاردرمانی دقیقاً نکته به نکته مثل کتاب های آشپزی و یا دستورالعمل های فنی ذکر شده اند.
همین ویژگی موجب می شود که بتوانیم از آنها به راحتی بهره ببریم و در مقایسه با رویکرد مبهم و نامشخص راجرز که پیشتر آموخته بودم مدل رفتاری بهتر و خوشایندتری بود. این روش درمانی اثربخشی سریع در مدّت زمان کوتاهی دارد.
پس از چند سال متوجّه شدم که رفتاردرمانی قادر به درمان برخی از مشکلات نیست و تنها به رفتار ظاهری افراد می پردازد و نقش احساس و افکار، نادیده گرفته میشود. من به این نتیجه رسیدم که شاید دلیل به بن بست رسیدن من در اجرای برخی از تکنیک های رفتاردرمانی این است که از این دو بعد مهم غافل هستم. 
دنیای درونی بیماران از اهمیّت بالایی برخوردار است و من بدون توجّه به اهمیّت آن، این دنیا را نادیده گرفته بودم.
اینگونه شد که کتاب (زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ)شناخت درمانی و اختلالات هیجانی اثر آرون را مطالعه کرده و مجذوب آن شدم او توانسته بود نقش بسیار مهم و تأثیرگذار رفتارها، باورها و تفکّرات بیماران را در بروز و تداوم مشکلات ترکیب کند.
در سال 1979 که از دبیرستان فارغ التحصیل شدم شناخت درمانی را زیر نظر بک آموختم. از اینکه قادر بودم به بیماران در شناخت افکار و باورهایشان و تجزیه تحلیل آنها و یافتن راهحلی منطقی برای درمان بیماری کمک کنم بسیار خرسند بودم.
من با این شیوه قادر بودم به بیماران کمک کنم تا رفتارهای مشکل ساز خود را شناسایی و روشهای مؤثر مقابله با این رفتارها را در زندگی روزمره یاد بگیرند.
آنها به این روش توانستند تغییرات چشمگیری در خود ایجاد کرده افسردگی آنها برطرف شده و دیگر مضطرب نبودند. 
همچنین دریافتم که تکنیکهای شناخت درمانی در زندگی شخصی خودم نیز بسیار کاربرد دارد. پس از یادگیری شناخت درمانی آنها را در زندگی خود به کار بسته و در بسیاری از کشورهای اروپایی و ایالتهای آمریکا این شیوه ی شناخت درمانی را از طریق کارگاه های آموزشی و یا سخنرانی به متخصصین امر آموزش دادم. 
پس از چند سال در کلینیک خودم که در فیلادلفیا تأسیس کرده بودم به روش شناخت‌‌درمانی روی بیماران کار کردم و در درمان بسیاری از مشکلات آنها مخصوصاً افسردگی و اضطراب موفق بودم. متأسّفانه متوجّه شدم که برخی از بیماران با تکنیکهای شناخت درمانی درمان نمی شوند یا میزان تغییر و بهبودی آنها رضایتبخش نیست.
در نتیجه این بیماران را با وسواس و دقّت بیشتری بررسی کردم تا ویژگیهای مشترک آنها را پیدا کنم.
از همکارانی که در حوزه شناخت درمانی فعالیّت میکردند نیز کمک گرفتم و از آنها خواستم که شرح حال بیماران مقاوم به درمان را به من ارائه دهند. با این کار به مقایسه‌‌ی روشهای درمانی آنها و خود پرداختم.
پس از چندی متوجّه شدم که بر اساس برخی از ویژگیها می شود بین بیماران مقاوم به درمان یا بیمارانی که سریع عکس العمل نشان میدهند و درمان میشوند تفاوت قائل شد.
اکثر بیمارانی که در برابر بیماری مقاوم بودند از علائمی رنج میبردند که شدّت کمتری داشت مثلاً شدّت افسردگی و اضطراب این بیماران کمتر بود پس به این نکته پی بردم که مشکل عمده‌ی این بیماران مرتبط به حوزه‌ی صمیمیّت بود. این افراد از الگوهای ارتباطی خود رضایت کافی نداشتند، علاوه بر این متوجّه شدم که بیمارانِ مقاوم به درمان، در بسیاری از جنبه های زندگی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند مثلاً به دلیل یک مشکل مثل طلاق یا مرگ والدین برای درمان مراجعه نمی کنند. 
الگوهای زندگی این افراد معمولاً خودآسیب رسان است و همین الگوی زندگی غلط، آنها را به سمت و سوی کمک طلبی سوق میدهد.
سپس فهرستی از الگوها یا درونمایه های مشترک زندگی این بیماران چالشی را جمع‌آوری کرده و این الگوها را «طرحواره» یا «تله‌ی زندگی» نامیدم.
در این کتاب به شناسایی و درمان یازده تله زندگی، مانند: وابستگی، شکست، بی‌اعتمادی، بدرفتاری، نقص/ شرم، محرومیّت هیجانی و رهاشدگی پرداخته ام.
با استفاده از مفهوم تله های زندگی میتوان درمان بسیاری از بیمارانی که به ظاهر در مقابل درمان مقاوم هستند را ادامه داد و در نتیجه مشکلات آنها را حل کرد.
با نگاهی به گذشته به این نکته پی میبرم که یافتن الگوها یا درونمایه های زندگی بیماران با ویژگیهای شخصیّت خودم نیز متناسب است. همیشه تمایل داشتم جنبه های مختلف زندگی ام را به صورت کلی مورد بررسی قرار بدهم.
به نظر من اگر این الگوها یا درونمایه های مشترک را پیدا کنم کنترل بیشتری بر زندگی خواهم داشت.
خوب به یاد دارم که در دوران دانشگاه نیز هم اتاقی هایم را نیز بر حسب قابلیت اعتماد‌پذیری و رفتارهایشان دسته بندی می‌کردم.
تمایل من به یکپارچه نگری منجر به انتخاب حرفه ی روان درمانی شد. همیشه مایل بودم که مؤلفه های مختلف را ترکیب کرده و اصولا از تک بعدی بودن رضایت نداشتم. بسیاری از همکاران درمانگر من به یک شیوه‌ی درمانی معتقد و پایبند هستند. به عنوان مثال برخی از همکاران من به آئین خانواده درمانی، فرویددرمانی یا رفتاردرمانی پایبندند.
به اعتقاد من یکپارچه سازی بهترین مؤلفه های چند رویکرد، بسیار مثمرثمرتر از این است که فقط تابع یک شیوه‌ی درمان باشیم. هر کدام از رویکردهای رواندرمانی (روانکاوی، تجربی، دارویی، رفتاری) به نوبه‌ی خود ارزشمند هستند، امّا اگر هر کدام از این رویکردها به تنهایی به کار برده شوند محدودیّتهای زیادی را اعمال میکند. اگرچه من با ترکیب بهترین مؤلفه ها موافقم امّا از درآمیختن بسیاری از تکنیکهای روان درمانی بدون چارچوب نظری منسجم بیزارم. به نظر من رویکرد تله های زندگی، چارچوب نظری منسجمی ارائه می‌دهد.
در این رویکرد، از تکنیکهای مختلفی بهره برده میشود امّا چارچوب نظری منسجم و یکپارچه نگری نیز دارد تا بتوان از این چارچوب برای مقابله با تله های زندگی و رفع مشکلات آن استفاده کرد.
علاوه بر این در فصلهای بعدی کتاب (زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ)متوجّه میشوید که مفهوم تله های زندگی می‌تواند در پیبردن به مشکلات بیماران و سِیر تداوم آن به شما کمک کند. همچنین شما در‌می‌یابید که هر کدام از تله های زندگی علّتی در گذشته ی فرد بیمار دارند.
پس از مطالعه ی این تله ها متوجّه میشوید که قابل تکرار هستند و منجر به بروز تله های جدیدی در زندگی میشوند.
با درک این موضوع پی‌ میبرید که مثلاً بین انتقادگری همسرتان و عیبجویی والدینتان ارتباط نزدیکی وجود دارد. شاید این سؤال در ذهن شما هم شکل بگیرد که چرا وقتی مدام از بچه ها ایراد گرفته و اشتباهی میکنیم و به یاد میآوریم که والدینمان بسیار سختگیر بودند و ما را تنبیه میکردند احساس بدی به ما دست میدهد.
امیدوارم این کتاب بتواند نیازهای شما را در یافتن مشکلات عدیده ی زندگی برطرف کرده و شما را در یافتن راه حل مناسب برای حل مشکلات یاری کند.
همچنین امیدوارم که این کتاب چارچوب مؤثری به شما در مورد چگونگی شکل گیری تله های زندگی و راه حل مناسب برای رهایی از این تله ها ارائه دهد.
ما تلاش کردیم که از رویکردهای مختلف رواندرمانی برای یافتن مشکلات و تله های زندگی و راه حلهای آن بهره ببرید.

شما می توانید برای تهیه بن تخفیف 45 درصدی روی لینک زیر کلیک کنید:

http://alitabar.com/bone-takhfif/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد